Parfém BETTY BARCLAY Pure Pastel Peach, toaletná voda dámska 20 ml

19,00

SKU: c6018625a592 Tagi: , ,

Opis

Betty Barclay Pure Pastel Peach, toaletná voda dámska 20 ml
Pôvabné arómy, šťavnaté ovocie, dobrá nálada a chuť baviť sa: to sú dôvody, prečo milujeme leto. Betty Barclay pure pastel peach zachytáva túto náladu neodolateľnou ovocnou vôňou broskyne splývajúcou so zmyselnými kvetinovými tónmi. Zamatová a delikátna, vôňa nabáda k pozitívnej nálade a vyvoláva okamžitý pocit komfortu. Ktorá žena by netúžila vyžarovať ľahký jas broskyne?
Ovocná sladkosť broskyne sa v kompozícii vône Betty Barclay pure pastel peach objavuje v srdci. V úvodných tónoch jej predchádza sladká marakuja a osviežujúci grapefruit, prepožičiavajúce hlavnej zložke dotyk exotickej vitality. Vôňa nadobúda komplexnosť s kvetinovými tónmi fialiek, jazmínu a frangipani v srdci. Kvety dotvárajú dominantnú broskyňu a zahaľujú ju do plášťa zmyselnej ženskosti. Vanilka, kašmírové drevo a fazuľky tonky v základe tvoria finálny dotyk vône.
Hlava: marakuja, broskyňa, grapefruit
Srdce: fialka, jazmín, frangipani
Základ: vanilka, kašmírové drevo, fazuľky tonky
Popis tovaru je spravidla možné nájsť tiež na stránkach internetových obchodov

BETTY BARCLAY Pure Pastel Peach, toaletná voda dámska 20 ml, 20 ml (19.00 €) na bugy.sk

damske zimne workery, dr franklin topanky, detske nike, tommy hilfiger zimne topanky, cafe au lait, strieborné topánky, sandalky s kamienkami, harper, jednorázové rúška na tvár, riflové vesty, kožené pánske peňaženky, calvin klein nohavicky damske

yyyyy